Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi hjelper deg med en nydelig bil tilpasset dine ønsker og behov!

Møller Bil Minde har et topp moderne bilanlegg i Kanalveien 3 i Bergen. Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på ved kjøp av ny Audi.

Dagens marked kan være uoversiktlig, det kommer stadig flere modeller på markedet og ny teknologi gjør bilene stadig mer avanserte. Skal man velge bensin eller diesel, el bil eller hybrid. Og ikke minst er det mange som lurer på spørsmål rundt det å eie eller leie ny bil.
Hva lønner seg egentlig?
Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bil til ditt behov og gir råd om finansiering tilpasset din økonomi og livssituasjon.
Hos oss møter du selgere med godt humør og god kunnskap om våre produkter. Du finner alltid et spennende utvalg av nye biler i vårt showroom, og akkurat nå anbefaler vi at du tar en kikk på vår nye helelektriske Audi e-tron, allrounderen Audi Q3 og den sportslige og fascinerende Audi A1.

Konfigurer din nye Audi her!

Det skal være gøy å kjøpe bil og vi gleder oss til å ta imot deg på Møller Bil Minde. Velkommen til oss!