Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q4 e-tron er her Salget har startet!

Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron Sportback

 

Audi Q4 e-tron modellene er her. Helelektrisk, progressivt design, imponerende romfølelse og fleksible digitale funksjoner.
Dette er bare noen av høydepunktene. Audi Q4 e-tron er en sann allrounder – for hverdag og fritid.

 

Q4_2021_2468 B1.1.jpg

 

Jeg ønsker å bli kontaktet for uforpliktende tilbud.

Kontakt oss for en prat

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

PRISER OG MODELLUTVALG:


Q4 e-tron 35 fra 399.900,-*

Q4 e-tron 40 fra 446.200,-*

Q4 e-tron 50 quattro Advanced fra 484.500,-*

 

Q4 Sportback e-tron 35 fra 419.900,-*

Q4 Sportback e-tron 40 fra 455.400,-*

Q4 Sportback e-tron 50 quattro Advanced fra 504.500,-*

 

 

Q4link til audi.no.jpg


Utvendig design.
Audi Q4 e-tron kombinerer typiske Audi-designelementer med e-tron-detaljer. Man ser ved første øyekast at dette er en kompakt SUV fra Audi Q-familien, med kraftige proporsjoner og lang akselavstand, bred sporvidde og korte overheng foran og bak. Audi Q4 e-tron har også fremragende aerodynamikk. Den høyreiste fronten med åttekantet singleframe-grill med lukket flate er tydelige e-tron-elementer. De store hjulene fremheves av markante quattro-linjer, mens batteriets plassering gir et lavt tyngdepunkt. Designen er ren og enkel med frittsvevende taklinje med sportslig A-stolpe og ikonisk D-stolpe. Den dynamiske silhuetten fremhever den kraftige hekken, der et lysbånd binder sammen baklyktene.De innovative Matrix LED-hovedlyktene har digitalt kjørelys med grafikk som symboliserer veien inn i den digitale verden. De dynamiske kjørelyssekvensene ønsker føreren av Audi Q4 e-tron velkommen inn i fremtiden. Det samme gjør baklyssekvensene i det horisontale lysbåndet bak.


Innvendig design.
Den innvendige designen til Audi Q4 e-tron kjennetegnes av teknologi, sportslige elementer og praktiske løsninger. Førerplassen har en tredimensjonal utforming. Markante luftdyser og iøynefallende detaljer understreker den progressive designen. Det integrerte 11,6-tommers MMI touch-displayet i midten gir et innovativt inntrykk. Sportsseter – med integrerte hodestøtter som ekstrautstyr – gir et sportslig luksuspreg. Bærekraftig produserte setetrekk og dekorelementer av resirkulert polyester (PET-flasker) leveres som ekstrautstyr.
Det er brukt mye ny teknologi i den enkle og moderne designen. Den nye rattgenerasjonen har black panel-finish, der Audi-ringene er integrert i overflaten. Multifunksjonstastene på rattet er for første gang berøringsstyrte, og visningene tones effektfullt bort. Det integrerte MMI touch-displayet er større og av høyere kvalitet. Den nye e-tron-spaken i midtkonsollen med såkalt sliding-flate er en flott detalj. Det er også to andre nyheter som har sin premiere i Audi Q4 e-tron. AR-head-up-display viser informasjon på en ny måte i førerens synsfelt, og for første gang leveres en Audi-modell med lydsystem fra SONOS.
Mange praktiske løsninger er integrert i den innvendige designen, for eksempel ergonomisk plasserte flaskeholdere i øvre del av dørene. I midtkonsollen finner vi store oppbevaringsrom, Audi phone box og koppholdere. Tilbudsstrukturen er oversiktlig og gjør det enklere enn før å velge en enda sportsligere stil.


Kontakt oss i dag for nærmere informasjon. Salget har startet!

* Prisene inkl. frakt og leveringsomk. forhandler. Forbruk: 17,4-17,7 kWt/100km. Forbruk kan endre seg ved valg av ekstrautstyr. Bildet kan avvike fra tilbudet. Forbehold om trykkfeil.