Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

EU kontroll

- en lovpålagt sjekk av bilen din.

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din. Som bileier er det ditt ansvar å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen. Vår anbefaling er at du bestiller tid for EU-kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut for å unngå bruksforbud og begjæring om avskilting.

Bestill verkstedtjenestene i vår digitale kundeportal, mittbilhold.no eller last ned app-en. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke. Vi kan også kontaktes på telefon eller via kontaktskjemaet.

Hos oss får du EU-kontrollert bilen for

kun kr 1.295

(Gjelder ikke R, S og RS modeller)

 

3130_MB_Service_PKK_900.jpg

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen, for å unngå bruksforbud og begjæring om avskilting. Vår anbefaling er at du bestiller tid for EU-kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut.

Det er enkelt å bestille time til EU-kontroll hos Møller Bil. Det kan gjøres online i Mitt Bilhold, eller du kan gå til forhandleroversikten vår og ringe oss direkte.

 

Usikker på når fristen for EU-kontroll av bilen din er?