Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du vært uheldig og fått steinsprutskade i frontruten?
Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for å reparere ruten.

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom skaden utvikler seg kan det fører til at hele frontrute må skiftes. Størrelse og plassering på steinsprutskaden avgjør om den kan fikses med en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes.

Riktig utstyr
Ved ruteskift bruker vi samme frontrute og lim som på fabrikken. Det har stor betydning for varigheten og sikkerheten. En rekke nye bilmodeller har et montert kamera på frontruten som sender opplysninger til sikkerhetssystemene på bilen. Dersom hele ruten må byttes ut, må dette kameraet kalibreres på nytt. Gjør du jobben hos oss kan vi garantere at garantien opprettholdes.

Vi utfører rutereparasjoner på vårt verksted for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde. Du kan enkelt bestille time i Bilhold eller benytte vedlagte  kontaktskjema.

3130_MB_Rutereparasjon_1080x350.jpg