Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fullt hus på Møller Bil Minde!


Møller Bil Minde hadde for første gang i historien et arrangement i butikken som ikke var bilrelatert. Anledningen er Jørgen Jægers siste bok, "Judasskuddet" som ble lansert tidligere denne uken, og som allerede har høstet strålende kritikker og høye terningkast.
-Jørgen har vært en god kunde hos Audi i flere år, og når muligheten for et større samarbeid dukket opp, ville vi veldig gjerne være med, sier salgs- og markedssjef Christian Holmeide.

 

Hjulene hos salgsavdelingen på Minde ble satt i gang, og resulterte i et bokbad med nesten 100 gjester. Kari Birkeland loset gjestene trygt gjennom en prat med Jæger, der man fikk innblikk i skriveprosessen og hvordan en bok blir til. Jæger fortalte også litt fra boken, og de fremmøtte fikk med seg hvert sitt signerte eksemplar.

Høydepunktet denne kvelden, sett med bilinteresserte øyne, var avdukingen av Jørgen Jæger sin turnèbil. I forbindelse med samarbeidet, har Møller Bil Minde helfoliert en heleletriske e-tron med omslaget på Jæger sin nye bok.

Julie Eikemo Prestø er Salgs- og markedssjef i Strawberry Publishing som utgir bøkene til Jæger. - Det er et av de beste markedsstuntene vi noen gang har gjort! Kundene smilte fra øre til øre, så dette er noe vi absolutt vil gjenta.

Hovedpersonen selv virket også meget fornøyd når tiden var inne for å kjøre ut med sin helfolierte e-tron. - Denne bilen gleder jeg meg meg veldig til å vise frem, sier Jæger. Han får ha bilen til disposisjon i ukene fremover på sin bokturnè, og gleder seg spesielt til å vise den frem på Petter Stordalen sin årlige hagefest.

Kvelden har vært en stor suksess, så kanskje vi må utvide virksomheten til bok og bil, avslutter Christian Holmeide med et smil.