Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Disse fire er fremtidens arbeidskraft

Publisert 25.august 2020

Hvert eneste år tar Møller Bil Minde i mot nye lærlinger på verkstedet. I en tid med mye arbeid har man første gang tatt inn fire ferske lærlinger.

-Minst 40 lærlinger har tatt fagbrev hos oss siden oppstarten og de aller fleste som jobber på verkstedet nå har sin fortid her som lærling. Det er vi utrolige stolte av. Vi ønsker å skape god arbeidskraft for fremtiden, gi disse ungdommene en utdannelse og et yrke å gå til. Det er og vil alltid være viktig for oss, sier servicemarkedssjef Dag Solbakken hos Møller Bil Minde.

Med to andreårslærlinger, som begynte i fjor, er det totalt seks lærlinger på Minde nå som følges opp av erfarne mekanikere og resten av serviceteamet.

Dag Solbakken, servicemarkedssjef

Bilde: Servicemarkedssjef Dag Solbakken er stolt over å ha så mange lærlinger på Minde.

Hils på våre fire nye lærlinger

Kristoffer K Eikemo

Kristoffer K. Eikemo fra Øystese

-Dette er drømmeplassen. Jeg har det både moro og lærerikt. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Sebastian Takvam

Sebastian Takvam fra Fana

-Det er et koselig sted å være og jeg stortrives allerede. På den korte tiden jeg har vært her har jeg hjulpet til å ta ut to motorer med girkasse. Jeg liker slike skrujobber.

Kristoffer B Antonsen

Kristoffer B. Antonsen fra Radøy

-Her har jeg blitt godt i varetatt fra dag en. Jeg får jobbe en god del alene samtidig som jeg får god veiledning av Peter. At jeg får jobbe for Møller Bil med flotte fasiliteter og biler er nesten ikke til å tro.

Ole Jacob Angeltveit

Ole Jacob Angeltveit fra Møvik på Sotra

-Jeg stortrives! Det er et fantastisk arbeidsmiljø og jeg har fått alle mulige utfordringer. Jeg har hjulpet til å skifte en motortopp. Her vil jeg vise at jeg vil og kan!