Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Denne elektriske superbilen kommer i 2021

Publisert 15.september 2020

Audi e-tron er en salgssuksess i Bergen, Vestland og Norge. I 2021 får e-tron-familien et nytt medlem basert på konseptbilen Audi e-tron GT concept med ekstreme ytelser. Nå kan du reservere den hos Møller Bil Minde.

-Denne blir helt rå og helt klart en prestisjemodell for oss, sier salgs- og markedssjef, Christian B. Holmeide, hos Møller Bil Minde om den nye elektriske bilen fra Audi.

Nå har Møller Bil Minde åpnet for at alle interesserte kan reservere og få prioritert når salget starter neste år. I tillegg får kunden en personlig oppfølging, nyheter om modellen og muligheten for tilgang til eksklusive arrangementer. Reservasjonsbeløpet er på 20.000 kroner og mulig å få igjen om man ombestemmer seg.

Trykk her for å reservere Audi e-tron GT

Audi e-tron GT concept

Bilde: Den produksjonsklare utgaven er temmelig lik konseptbilen e-tron GT concept.

Stor interesse på Minde

-I løpet av de første dagene har det strømmet inn med reservasjoner. Vi har passert mine forventninger og det ser ikke ut til å stoppe. Vi er en av de forhandlerne med flest reservasjoner i landet, forteller Holmeide med et stort smil rundt munnen før han fortsetter.

-Målet er helt klart et tresifret antall kontrakter når vi kommer så langt. Allerede til våren starter salget og de første utleveringen er estimert til sommeren 2021. Audi e-tron GT vil helt klart toppe sitt segment, sier Holmeide.

Baseres på konseptbilen med samme navn

Allerede for to år siden viste Audi konseptbilen e-tron GT concept. Audi AG har uttalt at designet på den produksjonsklare utgaven av bilen ligger svært tett opptil designet på konseptbilen.

Konseptbilen er 4,96 meter lang, 1,96 meter bred og 1,38 meter. Den bygget på eksklusive materialer som karbonfiber og aluminium for å redusere vekten. Under bilen skjuler det seg et batteri på 90 kWt som gir en rekkevidde på 400 kilometer etter WLTP-standarden. Bilens totale effekt er på 434 kilowater eller 590 hestekrefter ved hjelp av to elektriske motorer. 0 til 100 km/t skjer på kun 3,5 sekunder. I tillegg er bilen utstyrt med et 800 volts ladesystem som gir svært rask lading.

Hva som blir spesifikasjonene på den endelige produksjonsmodellen er ikke klart før i 2021.

Entusiastiske Holmeide gleder seg til 2021 med flere elektriske nyheter.

Bilde: Entusiastiske Holmeide gleder seg til 2021 med flere elektriske nyheter.

Vi elsker elbiler og Audi

Registreringsstatistikken til OFV sier sitt. Audi e-tron er Norges mest solgte personbil med stor margin.

-Bergen og omegn har stor appetitt på elektriske biler og spesielt Audi. Så langt i år har vi levert ut over 590 Audi e-tron til lokale kunder og flere er på vei. Aldri før har vi opplevd noe lignende. Kombinasjonen SUV, god plass, quattro firehjulstrekk, lynrask lading, 1800 kg tilhengervekt og attraktive kampanjemodeller gjør at kundene simpelthen elsker Audi e-tron. Neste år får også e-tron en lillebror i form av Q4 e-tron som blir et fint tilskudd til en av markedets bredeste porteføljer av elektriske biler sammen med e-tron GT, skryter Holmeide til slutt.

Trykk her for å reservere Audi e-tron GT

Den nye elektriske modellen baseres på e-tron GT concept fra 2018.

Kontakt oss

Samtykke
Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.