Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Først ut med Audi e-tron som skolebil på Vestlandet

Publisert 24.november 2020

I 15 år har Positiv Trafikkskole valgt Audi og Møller Bil Minde. Innen få år er målet at alle kjøreskolebilene skal være elektriske og nå er første bil på plass. 

Se video for intervju med daglig leder i Positiv Trafikkskole, Ove Sagen-Hafstad, og salgs- og markedssjef hos Møller Bil Minde, Christian Holmeide.

Om Positiv Trafikkskole: Etablert i 2006 med base på Wergeland i Bergen. Består av ti kjørelærere som gir undervisning til førerkort klasse B, BE, B96, moped og båtførerprøven. Det satses i stor grad på automatgir da dette er fremtiden og mange av elevene øvelseskjører allerede med dette hjemme. Kjøreskolen har som mål å kun kjøre elektriske Audi i løpet av 2023. Positiv Trafikkskole ble i 2018 godkjent praksissted for Trafikklærerstudiet ved OsloMet som eneste skole på Vestlandet. Dermed kan de utdanne fremtidens trafikklærere.