Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Spenning og brumming på Bilmessen

Publisert 24.oktober 2019

Opplev både elektriske Audi e-tron i ulike varianter og sporty RS-modeller med høy gåsehudfaktor.

Norges største nybilmesse arrangeres i Sotra Arena fra fredag 1. november til søndag 3. november. Møller Bil er sterkt representert under Bilmessen - som er åpen for alle og gratis. Parkering skjer i Kystbygarasjen like ved, og herifra kjøres det shuttlebusser til og fra Bilmessen.

Er du på jakt etter en ny Audi? Vi har gode messetilbud hele helgen! Se vår messeavis eller kontakt en av våre selgere som er tilstede.

e-tron tar Vestlandet med storm

Årets desidert mest solgte og omtalte modell fra Audi er helelektriske e-tron. Nå også i rimeligere utgave med en startpris på en halv million kroner. Denne premium-SUVen byr på masse plass, høy komfort, luftfjæring som standard, quattro firehjulstrekk, muligheten til å frakte ting på taket og dra tilhenger inntil 1800 kg.

Audi e-tron kommer med to ulike batteripakker. Toppmodellen 55 quattro byr på over 400 km rekkevidde (WLTP) og som en av ytterst få elbiler på markedet støtter den 150 kW lynlading. Det betyr at du kan lade bilen fra 0 til 100% på rundt 40 minutter.

Nylanserte og rimeligere e-tron 50 quattro byr på over 300 km rekkevidde (WLTP) og lynlading inntil 120 kW - som fortsatt er blant markedets beste. En vanlig nordmann kjører rundt tre mil daglig og med et ladenettverk i massiv utbygging er det derfor ingen utfordring å kjøre fra Bergen til Norges storbyer som Oslo, Stavanger og Trondheim.

Q5 nå som ladbar hybrid med god rekkevidde

Audis mest populære SUV i en årrekke er nå tilgjengelig som ladbar hybrid. Den nye modellen med navnet Q5 55 TFSI e quattro har en drivlinje som består av en bensinmotor på 252 hk og en elektrisk motor på 143 hk. Totaleffekten er på hele 367 hestekrefter.

Rekkevidden er alltid et tema når det kommer til ladbare biler og her skuffer ikke Audi. Den elektriske rekkevidden er på 49 km etter den nye og strenge WLTP-standarden. Det tilsvarer distansen Bergen til Os og tilbake på kun strøm.

Batteriet lader du opp på 2,5 timer om du lader med en ladeeffekt på 32A. Selv med et sterkt miljøfokus innbyr Q5 til sportslig kjøring og 0 til 100 km/t er unnagjort på kun 5,3 sekunder. Topphastigheten er på 239 km/t.

Om du trenger å dra tilhenger kan den veie inntil 1750 kg noe som gjør Q5 55 TFSI e quattro til en av markedets mest komplette ladbare hybrider.

Hyttefolkets favoritt

«Hyttebilen» fikk Audi A4 allroad quattro som kallenavn da den ble lansert for ti år siden. Hyttefolket elsket bilen for sin gode plass, røffe design, høye bakkeklaring og fremkommelighet takket være quattro firehjulstrekk. Ti år senere er A4 allroad quattro mer moderne enn noensinne og dagens modell har akkurat gjennomgått en stor oppgradering. Både designet og kjøreegenskapene er blitt enda strammere. Innvendig er multimediaskjermen nå touchbasert som mange vil kjenne fra sine smarttelefoner. Nye motorer sørger også for et lavere drivstofforbruk. Bagasjerommet er fortsatt like romslig og rommer over 500 liter. Om du har hytte på Kvamskogen, Myrkdalen eller Hardangervidda og fremkommelighet er viktig for deg bør du velge en Audi med quattro. Uansett hva slags underlag du kjører på merker du hvordan den permanente firehjulstrekken fordeler kraften mellom for- og bakhjul avhengig av kjøresituasjonen. Kjøringen blir straks mer trygg, enklere og ikke minst morsommere.

Her er salgssjefens forventninger

-Vi gleder oss til å vise frem elektriske Audi e-tron til enda flere mennesker. I fjor var det premiere på denne modellen under Bilmessen og interessen var enorm. Tidligere i høst lanserte vi en rimeligere variant med litt kortere rekkevidde som vestlendingene er «gale» etter. Aldri har vi solgt flere Audi enn i september og det ser ikke ut til å stoppe. Alt handler ikke om elbil på messen – vi viser frem også en grom Audi R8 med V10-motor og 610 hk, forteller salgssjef hos Møller Bil Minde, Christian Holmeide.

Disse Audi-modellene kan du oppleve

 • R8
 • RS 5 Sportback
 • e-tron
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • A1
 • A3
 • A4 Avant
 • A4 allroad quattro
 • A5 Sportback
 • A6 Avant
 • A6 allroad

Vi tilbyr prøvekjøring av en rekke modeller. Ta kontakt med en selger under Bilmessen for å høre hva som er tilgjengelig.

Åpningstider

 • Fredag 1. november: 16.00 til 20.30
 • Lørdag 2. november: 11.00 til 18.00
 • Søndag 3. november: 11.00 til 18.00