Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q4 e-tron er nå i Bergen

Nå er Audis nye og elektriske kompakt-SUV ankommet Bergen og Møller Bil Minde. Q4 e-tron er forventet til å bli en storselger akkurat som «storebror» e-tron som har rullet på vestlandsveiene siden 2019. Flere hundre interesserte gleder seg nå til å se Q4 e-tron for første gang.

-De elektriske nyhetene står virkelig i kø hos Audi. Vi har så vidt begynt utleveringene av e-tron GT før neste modell ruller inn i butikken. Nye Q4 e-tron er Audis innstegsmodell i den elektriske modellporteføljen som i dag er kanskje markedets råeste. Q4 e-tron koster fra 400.000 kr og kommer i to karosseriformer, både som SUV og Sportback. Sportback-varianten, som er mer coupéformet, kommer først til høsten mens det er den tradisjonelle SUV-varianten som pryder butikklokalet vårt på Minde nå, forteller Christian B. Holmeide som er salgs- og markedssjef.

Christian Holmeide.jpgAudi Q4 e-tron 1.jpg

Q4 e-tron er en romslig bil på nesten 4,6 meter. Benplassen er på høyde med langt større Audi-modeller og bagasjerommet rommer 520 liter i SUV-varianten og 515 liter i Sportback-varianten.

Tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk

Innstegsmodellene Q4 e-tron 35 og 40 har begge bakhjulstrekk og derfor en imponerende svingradius på drøye ti meter. Rekkevidden er inntil 335 km for førstnevnte og inntil 511 km for sistnevnte. Toppmodellen Q4 e-tron 50 quattro trekker på alle fire hjulene ved behov og har en rekkevidde inntil 483 km. Dette er også den sprekeste med inntil 299 hestekrefter og 0-100 km/t på 6,2 sekunder. Alle kan leveres med innfellbart tilhengerfeste og taket tåler inntil 75 kg taklast.

Audi Q4 e-tron 2.jpg

-Bestselgeren er uten tvil toppmodellen med firehjulstrekk og det største batteriet, men vi har tro på at flere vil velge de andre modellene med bakhjulstrekk. God vektfordeling og lavt tyngdepunkt gjør fremkommeligheten bedre enn hva mange skulle tro. Med tre ulike modeller har vi noe for ethvert behov. Alle modellene kan selvfølgelig konfigureres etter skreddersøm og våre selgere er klare til å hjelpe, forteller Holmeide.

Audi Q4 e-tron interiør 1.jpgAudi Q4 e-tron interiør 3.jpgAudi Q4 e-tron interiør 4.jpgAudi Q4 e-tron interiør 5.jpg

Det er mange nyheter på Q4 e-tron. To av de er AR-head-up-display som viser informasjon på en ny måte i førerens synsfelt, og for første gang leveres en Audi-modell med lydsystem fra SONOS.

Premium i kjent Audi-stil

Det som skiller Audi Q4 e-tron fra mange av konkurrentene er premiumfølelsen. Med hele ni forskjellige interiørpakker hvor mange består av skinnseter er det noe for enhver smak. Designet både innvendig og utvendig er elegant, progressivt og typisk Audi.

Audi Q4 e-tron 3.jpg

-Man ser ved første øyekast at dette er en kompakt SUV fra Audi Q-familien, med kraftige proporsjoner og lang akselavstand, bred sporvidde og korte overheng foran og bak. Q4 e-tron har også fremragende aerodynamikk takket være et åttekantet singleframe-grill med lukket flate som også ser fantastisk ut. Innvendig byr Q4 e-tron på teknologi, sportslige elementer og praktiske løsninger. Førerplassen har en tredimensjonal utforming med markante luftdyser og lekre detaljer. Det integrerte 10,1-tommers MMI touch-displayet er både lekker og rask, og gir et innovativt inntrykk, forteller Holmeide.

Audi Q4 e-tron 6.jpg

God leveringstid

Norge et prioritert marked for Audi og derfor kan Møller Bil Minde tilby god leveringstid.

-Bestiller du en bil nå helt etter eget ønske får du den i høst. Vi har noen ferdigbygde biler som allerede i Norge og klar for levering. Dermed kan du være tidlig ute og starte sommerferien i en ny Audi, forteller Holmeide avslutningsvis som tror Q4 e-tron tar Audi og Møller Bil Minde til et nytt nivå og at 2021 blir nok et rekordår.

Audi Q4 e-tron 4 Bergen.jpg
Bilde: Sandro Karanovic, Simen Eid Paulsen og Petter Thomassen gleder seg sammen med resten av salgsteamet til å vise frem nye Audi Q4 e-tron til hele Vestland og Bergen.

Ansatte - salg