Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

 • De nye Audi Q8 e-tron modellene. En verdig arvtager.

  Audi e-tron har vært en suksess, nå er arvtageren klar til å ta over, med oppdatert design, større batteri og lengre rekkevidde.
  Opplev de nye Audi Q8 e-tron modellene.

  Les mer
 • Støtter Kreftforeningen for hver solgte Audi

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • 80-åring kjøpte e-tron GT i all hemmelighet

  Dagfinn Dyrkorn fra Norheimsund rundet 80 år i forrige uke. I bursdagsgave til seg selv kjøpte han en elektrisk e-tron GT – en av Audis raskeste modeller.

  Les mer
 • Audi Q4 e-tron er nå i Bergen

  Nå er Audis nye og elektriske kompakt-SUV ankommet Bergen og Møller Bil Minde. Q4 e-tron er forventet til å bli en storselger akkurat som «storebror» e-tron som har rullet på vestlandsveiene siden 2019. Flere hundre interesserte gleder seg nå til å se Q4 e-tron for første gang.

  Les mer
 • Først ut med Audi e-tron som skolebil på Vestlandet

  I 15 år har Positiv Trafikkskole valgt Audi og Møller Bil Minde. Innen få år er målet at alle kjøreskolebilene skal være elektriske og nå er første bil på plass. 

  Les mer
 • Denne elektriske superbilen kommer i 2021

  Audi e-tron er en salgssuksess i Bergen, Vestland og Norge. I 2021 får e-tron-familien et nytt medlem basert på konseptbilen Audi e-tron GT concept med ekstreme ytelser. Nå kan du reservere den hos Møller Bil Minde.

  Les mer
 • Disse fire er fremtidens arbeidskraft

  Hvert eneste år tar Møller Bil Minde i mot nye lærlinger på verkstedet. I en tid med mye arbeid har man første gang tatt inn fire ferske lærlinger.

  Les mer
 • Vi støtter talentene i Åsane Fotball

  Felles verdier og satsningen på lokale talenter er viktige faktorer når Møller Bil Minde og Åsane Fotball starter et toårig samarbeid.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen din nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Spenning og brumming på Bilmessen

  Opplev både elektriske Audi e-tron i ulike varianter og sporty RS-modeller med høy gåsehudfaktor.

  Les mer
 • Møt Geir og hans helt spesielle Audi TT

  Geir Soltvedt fra Nesttun i Bergen er en bilentusiast som liker fine biler og ikke minst å bruke de. Nylig kjørte arkitekten sammen med sin kone over 4500 kilometer tur-retur Italia – i en toppløs Audi.

  Les mer
 • Kåret til årets skadesenter

  Møller Bil Bergens eget skadesenter er utnevnt til best i landet.

  Les mer
 • Derfor er Audi e-tron den perfekte familiebilen

  Norges mest solgte bil i 2020 er Audi e-tron. Mange av kjøperne er barnefamilier og her er fem gode grunner til hvorfor dere også bør vurdere den elektriske bestselgeren.

  Les mer
 • Slik gjør du din Audi ferieklar

  Om årets sommerferie foregår bak rattet i en Audi bør du lese dette før du reiser avgårde.

  Les mer
 • Stolt partner av Festspillene i Bergen

  Årets artister kjøres i Audi e-tron fra Møller Bil Minde. Festspillene i Bergens bilkrav er det få som kan matche.

  Les mer
 • Fullt hus på Møller Bil Minde!


  Møller Bil Minde hadde for første gang i historien et arrangement i butikken som ikke var bilrelatert. Anledningen er Jørgen Jægers siste bok, "Judasskuddet" som ble lansert tidligere denne uken, og som allerede har høstet strålende kritikker og høye terningkast.
  -Jørgen har vært en god kunde hos Audi i flere år, og når muligheten for et større samarbeid dukket opp, ville vi veldig gjerne være med, sier salgs- og markedssjef Christian Holmeide.

  Les mer