Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Stolt partner av Festspillene i Bergen

Årets artister kjøres i Audi e-tron fra Møller Bil Minde. Festspillene i Bergens bilkrav er det få som kan matche.

For første gang er Møller Bil Minde stolt samarbeidspartner av Festspillene i Bergen. Artistene kjøres til og fra de ulike arenaene i nye og elektriske Audi e-tron. Totalt fem e-tron glir omtrent lydløst og trygt gjennom bybildet.

Salgs- og markedssjef Christian Holmeide hos Møller Bil Minde, som er Bergens eneste autoriserte Audi-forhandler, er stolt av samarbeidet med en slik institusjon som Festspillene i Bergen faktisk er.

-Festspillene i Bergen har en unik posisjon i Bergen og Norge. For vår del er det en glimrende mulighet til å synliggjøre Møller Bil Minde og nye Audi e-tron for publikum og byens befolkning. Vår nye og elektriske SUV byr på førsteklasses komfort og kjøreglede, og det får artistene merke. Naturligvis skal Bergens mest kjente festival kjøre de beste bilene, sier en stolt Holmeide med et smil om munnen.

Lene Therese Steimler er sponsoravsvarlig for Festspillene i Bergen og Christian Holmeide er salgs- og markedssjef hos Møller Bil Minde
Foto: Vegard Flatøy / AleksartPhotography

Lene Therese Steimler, sponsoransvarlig for Festspillene i Bergen, er også stolt av det ferske samarbeidet.

-Dette er vårt første samarbeidsår med Møller Bil Minde, og vi synes det går veldig fint. Audi e-tron er en flott bil som oppfyller alle våre krav – ikke minst til kvalitet. Et av våre krav er at en cello skal få plass i bagasjerommet på bilene våre, og det får den faktisk i en e-tron, sier Steimler.

Med en sterk miljøprofil er det viktig for Festspillene i Bergen å kjøre elektriske biler.

-Festspillene ønsker å gjøre det vi kan for å skape en bærekraftig festival og være en bærekraftig organisasjon, og da er det å kjøre elektriske biler det logiske valget. Likevel er det ikke nok at festivalbilene er elbiler – vi har også flere andre krav som vi må tilfredsstille, sier Steimler.

Audi e-tron i Bergen sentrum går i skytteltrafikk mellom ulike arenaer i Bergen.
Foto: AleksartPhotography

Sjåførene er strålende fornøyd med samarbeidet. Bare les deres tilbakemeldinger:

-Turene er behagelige for passasjerene. Man kan nesten si at de føles som en forlengelse av kroppen! Mange av passasjerene er nysgjerrige på bilene, og særlig de utenlandske artistene synes det er fascinerende at den er elektronisk. For en som ikke er vant til høyteknologiske biler må jeg også skryte av ryggekameraene som gjør parkering til en lek.
Elias, Festspillsjåfør

-Jeg syns Audi e-tron er suveren å kjøre. Selv om bilen er stor syns jeg den gir god oversikt over trafikken. Den har vært enkel å forstå og kjøre. Gjestene har vært begeistret for størrelse og komfort. Bagasjerommet for eksempel har stor kapasitet.
Linn Therese, Festspillsjåfør

-Jeg kan fortelle at denne bilen er bare fantastisk! Jeg kunne tenke meg å kjøre hele dagen og lei blir jeg ikke. De kraftige motorene gjør det så lett. De tre skjermene og lydanlegget er bare fantastiske. Bilen er og føles veldig trygg.
Antonio, Festspillsjåfør