Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi støtter talentene i Åsane Fotball

Publisert 17.juni 2020

Felles verdier og satsningen på lokale talenter er viktige faktorer når Møller Bil Minde og Åsane Fotball starter et toårig samarbeid.

-Vi er utrolig stolt over å få med Møller Bil Minde og Audi som partner i Åsane Fotball. Det hever klubben til et nytt nivå. Møller Bil Minde og Audi blir synlig på klubbens drakter og kampsponsor for en av sesongens hjemmekamper, sier salgs- og markedssjef i klubben, Atle Berntsen.

Åsane Fotball spiller i OBOS-ligaen og består av 600 medlemmer. De satser ungt og lokalt gjennom bredde- og toppklubb.

Salgs- og markedssjef hos Møller Bil Minde, Christian B. Holmeide, har lenge tenkt på et slikt samarbeid og er glad det endelig realiserer seg.

-Jeg ser fram til samarbeidet med Åsane Fotball. Vi satser begge på unge talenter og vi har flere felles verdier. Våre verdier åpen og ærlig, initiativrik og omtenksom matcher Åsane Fotballs åpen, utviklende og kameratskap. Dette sammen med en proff klubb og gode planer for framtiden gjør at vi inngår denne avtalen, forteller Holmeide som gleder seg til å vise fram Møller Bil Minde og Audi til enda flere.

Selgerne til Møller Bil Minde kledd Åsane Fotballs farger.